Sant Valentí- Guanya 50 € – del 4 al 14 de febrer

Als clients de totes les botigues del Botmol que facin  compres superiors a 10 € se’ls lliurarà un cor numerat. Els cors premiats seran els que les tres últimes xifres coincideixin amb els tres últims números del sorteig de l’ONCE del 14 de febrer de 2019.

Cada Cor premiat podrà bescanviar-se a la botiga que l’ha lliurat,  per vals regal per a compres a les botigues del Botmol, per un valor de 50 €.

Inici de la campanya 4 de febrer, finalitza 14 de febrer.

BASES DE LA CAMPANYA DE SANT VALENTÍ AL COMERÇ DE MOLINS DE REI 2019

1)- La durada de la Campanya de Sant Valentí serà del 4 al 14 de febrer 2019.
2)- Per poder participar en la campanya haureu d’obtenir un Cor, per una compra mínima de 10 €, a les botigues de la Unió de Botiguers. Vegeu la relació de comerços a www.botmol.cat
3)- Tots els Cors per ser vàlids hauran de portar el segell d’una botiga del Botmol.
4)- Els premis consistiran en vals regal, per un valor de 50 € cada premi, repartits en 5 vals de 10 € el val. Aquests vals regal es podran bescanviar en compres a les botigues del Botmol, en un mínim de cinc botigues.
5)- Els Cors premiats seran els que, els seus tres últims números, coincideixin amb les tres últimes xifres del sorteig de l’ONCE del dijous 14 de febrer de 2019.
6)- Cada Cor premiat es podrà bescanviar pels vals regal a l’establiment que l’hagi repartit, a partir del dijous 14 de febrer i fins al 14 de març de 2019.
7)- Els vals regal no poden bescanviar-se pel seu valor en metàl·lic, ni es tornarà canvi sobre l’import del val.
8)- Els vals regal d’aquesta campanya caduquen el 31/12/2019 i no són acumulables amb vals regal d’altres campanyes en curs del Botmol.
9)- La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les bases. En cas que hi hagi algun dubte, la Junta del Botmol tindrà el poder de decisió.
10)- Les fotografies que es facin durant els actes de promoció d’aquesta campanya, i de tota la gent que hi surti, podran ser publicades als mitjans de comunicació com a publicitat de la campanya, o bé per a alguna exposició puntual del Botmol.
11) Els guanyadors donen la seva autorització per fer públics els seus noms, si han estat premiats.

BASES DE LA CAMPANYA DE SANT VALENTÍ AL COMERÇ DE MOLINS DE REI 2019 (pdf)