Qui som

El Bot-Mol és l’associació de comerciants, restauradors, professionals i empreses de serveis de Molins de Rei. Som una organització sense ànim de lucre i la nostra finalitat és promoure el comerç de la nostra vila.

És una de les associacions més antigues de Catalunya, va ser fundada l’any 1979 i des de llavors, sempre ha estat activa per tal de promoure la vila i el nostre comerç.

Molins de Rei és una vila comercial des de fa molts anys, segurament per la situació en una cruïlla de camins i perquè els nostres avantpassats van saber crear un teixit comercial important que ha perdurat en el temps, amb un centre on els comerços són a tocar porta per porta. I la varietat és un luxe que ens fa atractius per a gran quantitat de persones dels pobles de l’entorn que veuen en la nostra vila un referent comercial a tenir molt en compte a la comarca.

Tot això són valors que no hem de perdre. Per això ens modernitzem i actualitzem, per estar cada dia més a punt davant dels canvis que el model de societat, ens agradi o no, ens imposa, però sense perdre aquell punt de tradició que ens fa diferents i que ens valora com a bons professionals d’un comerç de proximitat que tanta vida dóna a Molins de Rei.

El repte de la Unió de Botiguers és, doncs, fer que aquest comerç individual estigui present de manera global, tant a nivell associatiu defensant les nostres necessitats davant les administracions, com a nivell de serveis, comercial i d’imatge del comerç de la vila.

LA BOTI

Hola, jo sóc LA BOTI, el meu nom ve de l’abreviatura de botiguera. Vaig néixer a Molins de Rei el 2005 i des de llavors que no he parat ni un moment. M’apunto a totes les activitats organitzades per l’associació: reparteixo globus, postals, caramels a la mainada, dono el tret de sortida a la campanya de Primavera, participo a la Fira de la Candalera, Sant Jordi i un munt de coses més.

Sóc pura energia!!!!