Carnaval Molins 2021

Us comuniquem la participació de la Unió de Botiguers al Carnaval 2021.
Com veureu els premis seran xecs per bescanviar als establiments BotMol i Mercat Municipal.

Bases del primer (i esperem que últim)
Concurset Virtual de Disfresses del Carnaval

BASES DEL CONCURSET

Objecte del concurs

L’objecte d’aquests concurs és el foment de la participació ciutadana en les activitats del Carnaval. No obstant, degut a la situació sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19, aquesta haurà tindrà un format totalment virtual a través d’Instagram.

Requisits dels participants

Hi poden participar totes aquelles persones que ho desitgin, indistintament des d’on visquin o publiquin.
Es podrà participar en format individual (1 sola persona disfressada) o en format grup bombolla (màxim 6 persones).
Per participar al concurs cal fer una fotografia o vídeo disfressats i publicar-ho entre les 00.00 h i les 20.00 h del dissabte, 13 de febrer de 2021.

Les persones que publiquin les fotos és indispensable que disposin d’un perfil públic a Instagram que permeti accedir a la seva visualització. Cal que sigueu seguidors del perfil @carnavalmolins i utilitzeu els següents hashtags: #ConcursetQuarantena i #Connectatel.

En cas de penjar-se la mateixa fotografia des de dos perfils diferents o més, tindrà validesa la que s’hagi publicat primer, sempre i quan compleixi tots els requisits.

No es pot utilitzar cap tipus d’animal com a complement de la disfressa o acompanyant. L’únic animal has de ser tu.

CATEGORIES I PREMIS

Categoria grup bombolla

• 1r grup bombolla: 160€
• 2n grup bombolla: 80€
• 3r grup bombolla: 60€

Categoria individual

• 1r Individual: 100€
• 2n Individual: 60€
• 3r Individual: 40€

Altres premis

• Premi Sèquit Reial: 60€
• Premi de la crítica: 40€
• Premi perquè ens dóna la gana: 40€
• Premi a la més cutre: 40€

Format dels premis

Cada fotografia només optarà a un sol premi.

Els diners de cada premi es donaran mitjançant xecs per valor de 10€ a bescanviar als comerços adherits a la Unió de Botiguers de Molins de Rei i a l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Molins de Rei. En cap cas es donarà l’import en metàl·lic.

En cas que quan es bescanvi el xec a un comerç local l’import de la compra sigui inferior al del valor del xec, el comerç no haurà de retornar la diferència de l’import. En cas que quan es bescanvi el xec a un comerç local l’import de la compra sigui superior al valor del xec, el guanyador del premi haurà d’abonar la diferència d’import al comerç.

Entrega dels premis

Els premis s’anunciaran el mateix dissabte, 13 de febrer al vespre a través de les xarxes socials del Comitè de l’Antifaç. El Comitè de l’Antifaç es posarà en contacte amb els guanyadors per fer entrega dels xecs per valor del premi aconseguit.

Ús de les imatges

Prendre part del concurset implica que els participants del mateix autoritzen a l’ús de les seves imatges per part del Comitè de l’Antifaç per utilitzar-les, si el Comitè ho creu convenient, a les seves xarxes socials.

Resolució d’incidències

Qualsevol incidència no reflectida en aquestes bases serà resolta pel Comitè del Antifaç.