guia comercial

altres serveis

Serveis comptables, fiscals i laborals. Auditoria financera per a PYMES
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twittear

CORREDORIA D'ASSEGURANCES

CRM BOTIGUES

VENDA ESPECIALITZADA EN CARTUTXOS I TÒNERS D'IMPRESSORA RECICLATS I ORIGINALS - ACCESSORIS INFORMÀTICS.
CRM - COL·LABORÀ AMB EL MEDI AMBIENT EN CARTUTXOS I TONERS RECICLATS - SERVEI EMPRESES.

Gestió i programació integral de fires i esdeveniments

ASSESSORIA FISCAL I COMPTABLE (RENDA, IVA, SOCIETATS)
ASSESSORIA LABORAL (NÒMINES, SEGURETAT SOCIAL, CONTRACTACIÓ) -
ASSESSORIA JURÍDICA -
ASSEGURANCES (DE VIDA, DE PENSIONS, D'AUTOMÒBIL)

LA COMERCIAL

MÉS DE 65 ANYS AL VOSTRE SERVEI - IMPRESSIÓ OFFSET - TRÍPTICS - CATÀLECS - TARGETES - SOBRES - CARPETES -DÍPTICS -FLAYERS - PAPER FACTURA - TALONARIS -CALENDARIS - CARTELLS - RECORDATORIS - PARTICIPACIONS DE NOCES - NADALES -ESTAMPES - SEGELLS DE GOMA - ENGANXINES - ETIQUETES -TIPOGRAFIA - TROQUELATS - ENQUADERNACIÓ - SERVEI D'IMPREMTA DIGITAL - SERVEI DE DISSENY.

DISPOSEM DE LA GAMMA MÉS COMPLETA DE SOLUCIONS ASSEGURADORES I FINANCERES PER A SATISFER TOTES LES NECESSITATS A NIVELL PERSONAL,FAMILIAR,PROFESSIONAL I EMPRESARIAL AMB LA MÀXIMA QUALITAT I EFICIÈNCIA

ENGINYERIA I SUPORT D'INSTAL·LACIONS INFORMÀTIQUES. ADEQUACIÓ A LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES, I ISSI, BACKUP
ON-LINE, CÒPIES DE SEGURETAT. PRESÈNCIA A INTERNET. CENTRE DE FORMACIÓ.

MOLINS DE Q ® (MdQ) neix el 2009 a Molins de Rei. Des dels seus inicis ofereix una nova forma de consultoria per a la PIME en aspectes de normativa de gestió, de seguretat i d’assessorament per a millorar la seva organització. Al 2011 l’empresa tenia quatre treballadors. Amb el temps i la recuperació econòmica ha estat possible arribar a un equip de 22 professionals.
Centrat en les normatives ISO, la qualitat és la nostra millor carta de presentació. Som l’alternativa a la gran consultoria, massa vegades impersonal i econòmicament allunyada de la gran majoria de les petites i mitjanes empreses. Oferim, també, un servei integral d’assessorament i gestió per a un negoci estable. Estem convençuts que una anàlisi professional i personalitzada de l’empresa i l’elaboració d’un adequat diagnòstic, ajuda a elaborar un pla d’acció correcte per tal de promoure la millora contínua.

La nostra manera de fer és garantia d’èxit.

Segueix-nos a Instagram
Segueix-nos a Twittear